joi, 12 februarie 2015

Hartia de orez si penita de bamboo . Duetul perfect !

     Am gasit ceva ce mi-a placut pe un site irlandez de furnizor de materie prima in arta , si anume recuzita pentru caligrafie , grafica in tus sau chiar si pictura in acuarela .


   hartie antica de caligrafie , 165 gmp. Format A3 si A4 . Ideala pentru diplome , meniuri , invitatii .

Pretul este de  1 euro  ./ bucata .





   Penita din bamboo de 18 cm lungime , folosita in caligrafie sau grafica pe hartie de orez si un tus indian !;)  Parca mi se face pofta de o grafica mandala ! :D


 Pretul penitei este de  5 euro /buc pret general si 3 euro acuma la promotie ! Nu stiu cat va durata perioada promotiei din partea furnizorului , asa ca grabiti-va cei ce doresc penita !



  Penita din dreapta are la un capat varf de bamboo iar la cealalta o pensula din par de lup ! Pensula se aseaza in lacasul ei din penita de bamboo  pentru protejarea parului .  Este ideala pentru caligrafie , pictura in tus sau in acuarela , sau tehnica sumi .
Pretul este excelent pentru aceasta piesa ! Cred ca imi voi comanda si eu in curand una ! :)
     Pretul este de 6 euro in mod normal , iar acum se vinde la pret redus de 4 euro . Prea ieftin ca sa nu fie incercata !!!


















    Dimensiuni : 45 cm x 25 metri!    Pret :  19 euro , acum la reducere 16 euro / rola .
  Aceasta hartie de orez chinezeasca  este cunoscuta pentru calitatile si durabilitatea ei in timp. Este alba , fina cu o suprafata usor rugoasa ideala pentru combinatii cu lemn , printari , caligrafie si desen . 
    Hartia de 30 gmp este denumita ca fiind " regele hartiilor " si se presupune ca rezista pana la 1.000 de ani . Este rezistenta la imbatranire si temperaturi mai ridicate . Absoarbe vopseaua sau tusul de pe pensula , dr nu se rasfira pe hartie precum sugativa . Din aceste motive , mai nou aceasta hartie de orez este folosita din ce in mai mult pentru scrieri diplomatice , documente si arhive importante .
    Hartia de orez Wenzhou are o capacitate medie de absorbire a tusului sau acuarelei fiind potrivita atat caligrafiei cat si picturii meticuloase sau mai putin detailata . 
    Produsul este livrat in tub cartonat pentru protectia rolei de hartie de orez . Furnizorul pune la dispozitie 3 dimensiuni  de hartie :  45 cm x 25 metri ,   69 cm x 10 metri  sau  97 cm x 10 metri . 

Niciun comentariu: