sâmbătă, 13 noiembrie 2010

STICLA DE VIN DECORATA




    Aici am ceva interesant pentru voi , o idee inedita de cadou ! Un cadou unicat si interesant este sa alegeti o sticla de vin care va place sau care doriti sa o faceti cadou si eu pot sa o decorez folosindu-ma de 15 etape in tehnica de realizare . Sticla se poate pastra fie cu vinul din ea si poate o faceti cadou peste cativa ani copiilor vostri la nunta lor , sau la majoratul lor , pentru o multitudine de evenimente ! Daca preferati sa consumati vinul , sticla ramane decor ca o amintire ! ;)

O arta ce poate fi savurata ! Piesa este unicat , nici una nu poate sa arate la fel ! La cerere in loc de imagine pot sa scriu un mesaj , sau ramane si imagine si mesaj !

    Pretul pentru o decoratiune completa pentru sticla de vin sau sampanie este intre 30-50 Ron /sticla in functie de complexitate  ,iar decoratiunile pentru pahare vin/sampanie : preturi intre 10-20 ron /pahar.La cerere se poate face ambalaj special din carton colorat  !
    In functie de nr.-ul de sticle decorate ,sunt dispusa la negocieri de pret ! Astept oferte !;)
    Si acuma ca sa fac si reclama la cei de la Kadoly , sau probabil se vor supara pe mine ca le folosesc poza fara aprobarea lor ( ar trebui sa o ia de buna ;), dar vreau sa prezintt orientativ cum se mai pot decora sticle de sampanie sau vin si pahare , drept cadou pentru eveniment ! Poza ce o postez are doar scop orientativ , fara intentia de a copia designul de pe produsele lor !


  
    Merita sa faci un cadou inedit celui drag ! Imaginati-va un cadou , o sticla de sampanie si 2 pahare de sampanie cu un mesaj pe ea si datata ! Mergeti la un botez , suna ciudat , stiu , dar acel copil la majorat poate avea surpriza de a savura  o sampanie foarte buna si veche de 18 ani impreuna cu iubitul/iubita sau dece nu parintii /bunicii!






2 comentarii:

Dana Purge spunea...

18 ani sa reziste? Sticla sunt convinsa ca e posibil, insa continutul ma indoiesc.... Pe la 15 ani clar o bea! :))
Revenind la un ton serios, ingenioasa ideea! Frumos lucrat. Imi place zapada de pe vin...ar merge chiar fiert!

Dr.Haq spunea...

Da :)))) sau poate chiar mai repede de 15 ani =))) Sa stii ca nu m-am gandit la vin fiert , dar mi-ai dat o idee interesante ;) si chiar peisajul cu zapada te face sa tanjesti dupa un vin fiert cu scortisoara ! ;) Iti multumesc mult Dana , pt comentul de apreciere !