tag:blogger.com,1999:blog-9170547514913395307.post6479573484982834671..comments2023-02-13T12:09:38.729+02:00Comments on Zeenath: CEAI INDIAN, SPECIFIC SUDULUIDr.Haqhttp://www.blogger.com/profile/08082465908509745771noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9170547514913395307.post-63112096627573838592010-06-01T17:43:14.153+03:002010-06-01T17:43:14.153+03:00Anna , nu stiu unde sa iti trimit raspuns!:D daca ...Anna , nu stiu unde sa iti trimit raspuns!:D daca ai ceai neagru la plic e ok daca golesti continutul ! Eu folosesc ceai original din India pentru acest fel de ceai care este si scump dar are o aroma deosebita ! In comert mai gasesti ceva ceai negru la turcesc ambalat in punga de hartie rosu cu galben , la 500 gr , e la 8-10 ron punga .Se numeste CAYKUR si o gasesti la Real sau Alte supermarketuri ! Pofta buna la ceai!;) Daca vrei si alte condimente si nu esti din Oradea , poate te pot ajuta pt un mix de condimente foe pt mancare indiana fie pt ceai indian !Dr.Haqhttps://www.blogger.com/profile/08082465908509745771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9170547514913395307.post-18252746158192433912010-02-28T10:11:33.860+02:002010-02-28T10:11:33.860+02:00ahhh de multa vreme caut o reteta buna:D dar am o ...ahhh de multa vreme caut o reteta buna:D dar am o intrebare...lingurita aia de ceai negru..pot folosi ceai negru la pliculete?(eventual sa golesc continutul unui plic..) sau este o marca anume de ceai negru care o recomanzi in RO?:D multu!AnnaBanannahttps://www.blogger.com/profile/06459056799328039877noreply@blogger.com