sâmbătă, 14 februarie 2015

Castiga o pictura in acuarela , semnata de mine ! :) Vezi cum !

        Si pentru ca eu impreuna cu 2 prieteni deosebiti ne inhaitam pentru a pune pe picioare o linie turistica in  Transilvania cu scopul promovarii,  dincolo de granite si nu numai , folclorului , traditiilor si tot ce tine de Romania am ajuns in punctul in care avem nevoie de parerile dvs. Asa ca, propun sa facem un sondaj pentru a alege  fi numele cel mai potrivit pentru site-ul de turism pe partea de Transilvania .
        In urma trierilor din lungi liste cu posibile variante , au rams doar cateva .
  Pentru a va exprima parerea puteti sa lasati un coment fie aici pe blog-ul meu fie pe Facebook . Daca aveti o idee mai buna in ceea ce priveste numele site-ului de turism , suntem foarte curiosi sa aflam .
       Si pentru ca vreau sa va rasplatesc efortul  , la finalul sondajului care dureaza doar 3 ZILE  , adica de acuma si pana in data de 17 . feb. 2015 ora 22:00 .  ,in urma tragerii la sorti , 1 persoana va castiga o pictura  in acuarela pe hartie de inalta calitate , semnata  dr. Haq , adica eu si cu dedicatie :) , pictura realizata in Irlanda . Tematica va fi surpiza , care sper sa fie pe placul castigatorului ! :)  Pictura  va fi expediata neinramata din Irlanda intr-un plic protector .

    Nume pentru site-ul de turism :
1. Medieval Transylvania ;  ( Transilvania Medievala )
2. Tales from Transylvania ;( Povesti din Transilvania )
3. Wolf of Transylvania ;( Lupul Transilvaniei )
4  The Ro Lions ;(  Leii Ro )  - forma initiala  a fost The 3Ro Lions ( Cei trei lei / sau lupi sau ursi ) .
5. Mysteries of Transilvania ; ( Mistere din Transylvania ).


    Va multumesc mult si astept sa dinamica !;)
     Cu drag ,
  Angela Haq .

Niciun comentariu: