marți, 20 ianuarie 2015

DESPRE PICTURA IN ACUARELA . MATERIALE .

       Va salut , dragi prieteni si vizitatori ai blogului Zeenath ! :)

     Multumesc lui Dumnezeu ca ,iata, dupa o lunga absenta am revenit , sper eu cu forte noi cat si cu idei despre arta , care sper sa nu starneasca intrigi :))) sau plictiseala , materiale folosite in arta plastica ,cum ar fi pictura in Acuarela , Acrilic sau Ulei .
       Locuind in Irlanda am descoperit o noua lume a artei plastice , mult mai dinamica decat cea din Romania atat din punctul de vedere a materialelor folosite in  pictura cat si a debitului si consumului de arta la scara larga .
       Cat despre mine pot sa spun ca sunt de profesie Medic Dentist , Tehnician Dentar , 2 ani de Facultate la Sculptura si Liceul de Arte Platice . Detin o mica afacere de handmade  - decorari handmade pe diverse suporturi - lemn , sticla , ceramica , textile , folosind diverse tehnici de pictura sau decorare .

      Mai nou mi-a starnit curiozitatea sa descopar mai in profunzime tainele picturii in acuarela , motiv pentru care am scormonit prin oras impreuna cu Mon Pouce , prietena mea din copilarie , pictorita si ea cu jumate de norma :)))) mai multe galerii de arta inatlnind astfel niste artisti minunati .  Aici am observat fenomenul natural ca un artist plastic destul de infipt in societate ca si artist , are propria galerie de arta si un studio de lucru unde fac workshop-uri  pentru diverse nivele . Iaca asa am ajuns si eu sa fac parte dintr-un grup de studenti al pictoritei irlandeze Annemarie Bourke ,pentru a afla unele din secretele si tipsurile picturii in acuarela ( deocamdata ;)  sper pe viitor sa va impartasesc experietele mele si despre folosirea materialelor pentru pictura in Acrylic si Ulei (partea de ulei va fi aproape in intregime meritul Alinei ,adica , Mon Pouce :D

     Fenomene ale naturii !:)) si preturi agatate pe pereti ! 

  Scorurile irlandeze la tablouri ; de exemplu:  www.artannemarie.com
- tablou  in acuarela  inramat ; dimens . pictura 20/16 inchi ( 1 inch = 2.5 cm ) , pret : 800 euro . realizat de artist infipt cu galerie . preturiel bineinteles variaza in functie de tematica , dimensiune si mai ales de materialele folosite .( tema : Flori )

- tablou ulei pe panza . dimens .: aprox 100x 70 cm , pret : 2.800 euro  . tema : flori .
- tablou ulei pe panz . dimens \|: aprox  200 x 150 cm , abstract cu substrat filozofic , pictor contemporan  . Pret : 6.500 euro . Tema : Nodul Verii . ( adica o fune abstracta innodata , pe un fond de albastru-uri si gri-uri ).

Niciun comentariu: